About Entry Galery Twitter Follow Dashboard

Back to school
Monday, 2 January 2012 • 06:54 • 0 comments

assalammualaikum..
I'M BACK...yeeeyooo happy new year.. welcome 2012 and goodbye 2011..
okey sekolah nak start lusa..ary rabu 4/1 so form 3<cepatnya>tdi aku tengok citer slumdog millionaire best giler patut menang banyak anugerah ...citer paling best lah yg pernah aku tengok.. I LIKE IT
okey mmg aku dah lari topik kn??
okey back to topic 'back to school'aku sememangnya semangat tau..but takut lah pmr nak datang..
so nak start tuisyen dah so jadul mesti ketat gila..okey bye hangout wit friend..<sedih> 
azam aku kan :
-belajar elok-elok
-buat homework
setakat tu ja kot but jap aku nak DSLR..nak sngt so nak belajar elok2 boleh mintak kat ayah aku...
aku tak pernah semangat gila mcam n!! :)
sapa nak ikut aku mkan pizza??jom arhh tpi guna duit sendiri..aku ajak makan ja bukan nak belanja..huhuhu
okey i will miss holiday..holiday taun n mmg best..i will never forget 2011..
hope 2012 aku lebih baik dri 2011..

WELCOME 2012 AND HALOOO SCHOOL
AKU STILL SEMANGAT N..:D HALOO FRIEND DAH LMA AKU NAK JUMPA KORANG... TAK SABAR NAK JUMPA KORANG..




PASTFUTURE
Disclaimer
Status:
Saranghae Running Man ♡
Dada orang berakal itu ialah peti rahsianya. - Saidina Ali Abi Talib .

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Nadia Akhir