About Entry Galery Twitter Follow Dashboard

perangai manusia
Friday, 13 January 2012 • 01:28 • 0 comments

assalammualaikum..
okey mungkin post akan membuat s'setengah pihak nak bagi kaki kat aku tpi aku dah tak tahan nak luah jgak kat blog aku yg comel and awesome messy..okey nak tau tdi aku gaduh dengan bdak hindu n!! tuiit betul lah ang n!aku bengang giler ye lah cikgu sains sruh dok 1 malaysia kwan dia tukar tempat dengan kami sbb kmi dok melayu ja so tukar lah tempat nak tau bdak hindu n pon ikut kwan dia sama ja kan baik tak yah tukar tempat!!aku bgi warning kat hindu tu 'ang keluaq sekolah mampos ang'!ada lagi ayat yg aku tah leh bgi tau.. sabrina punya sruh aku relex?woi sabrina ang picit tangan aku sakit tau and ang gelak ja keja..budak hindu tu takot kat aku.. :D hohohoho okey 
aku garang and panas baran.
garang lah sangt -.-

okey satu lagi psal n bdak n'tuiit'
bkan nak ckap aku n sempurna sngt but sebagai umat islam dan ang jgak sebagai umat islam aku mlu lah tengok ang pkai mcam tu!mak bapak ang tak kata apa ka?? aku tngk ang sorang ja tak pkai tudung adik ang pakai ! ang tak rsa malu ka?? kat adik ang??aku malu lah kalu aku jdi adik ang..awat tudung n tak dak fesyen ka??kalu taknak pakai tudung pon s'kurangnya baju yg ada kain lebih bkan kain tak ckup! tutup lah cikit! kepala tak mau tutup tu urusan ang but body ang tu tak reti tutup sikit??? syoik ka pkai mcam tu?? tudung boleh buat fesyen tau dak!okey tu ja kot satg aku tambah lagi..

yg kedua:
pa masalah ang ngan aku?? aku p situ tak mau cri gaduh , ang cri gaduh ngan aku pahal?? awat ang nak tengok aku jdi monser ka??kalu berani buat lah..aku jdi big monser bru tau. ang kenapa?? ang pahal??
BUAT PENGETAHUAN ANG AKU skolah d'SMK CONVENT BM' tau dak??
 aku bukan musuh ang!! p g lah tiiiuhh!!\
aku tak tau pa mslah ang??aku da guna duit mak bpak ang ka??smpai tak puas hati ngan kami??  sempurna sngt ka ang ?? berani tang mana sngt ang n?? aku nak cabar ang p lawan dengan POLIS ! ang berani?ang sempurna tang mana sngt?aku cabar ang buat kan jerawat berhenti kat muka !ang boleh??ang lawan sama pompuan boleh lah.aku tau mau ckap bnyak ang punya psal lah ang cri gaduh dengn org,org kan maki ang tau dak ang tau dak ayat yg famous org kan maki ang 'p mampos kat ang' ayat mampos .org sruh ang p masuk kubuq dlu tau dak!! ang nak ka??
bak kata nabil raja lawak 'ATAS DUNIA BOLEHLAH BELAGAK'
 p lah belagak ang nak dapat A pon ssh kalu ang dok cri salah orang! udah lah wei .hentikan ja lah
opps lupa tak lama lgi BUFDAY SABRINA..
okey bye lah nak study jap..:D sayang blog aku yg awesome and cantik MESSY!
maaf kalu terkasar gila bahasa aku tpi hati n tak tahan giler nak luah kat blog n tau dak..
WASSLAM BLOGGER..:D
 


PASTFUTURE
Disclaimer
Status:
Saranghae Running Man ♡
Dada orang berakal itu ialah peti rahsianya. - Saidina Ali Abi Talib .

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Nadia Akhir