About Entry Galery Twitter Follow Dashboard

heritage walk
Monday, 30 April 2012 • 09:31 • 0 comments
 gambran heritage walk. tak bnyak pon..perhatikan O.O
 assalammuaikum
wooh hari ahad mmg angkat bendera putih lah .penat kot aku dah 4 bulan tak p peneng pastu jlan peneng ambik ang nak sngt jlan peneng jlan mmg betol adoii mcam nak cabut kaki dah.tu lah nak sngt jlan peneng .. tpi mmg best giler..^^
aku suka heritage walk..hahah
cikgu tukar kitaorg g QUEENBAY..gosh P SHOPPING GILER..
penat mmg dapat sngt. okey korang mesti tak faham.gini citer dia
fisrt naik bas pastu sampai sekolah ST XAVIER heritage walk mmg start kat situ.okey pastu ada lah sekolah lainII.. okey pastu start jlan tpi skolah lain start lari kitaorg buat lembab kitaorg lah.. jlanlah
geng ngan group jiha panggil group BDAK FORM 4'ayat jiha tak leh blah langsung..hhaha okey tak silap kena dpat cop lbih dri 16 kot lah ,aku lupa..jalan lah satu peneng cari station  cop tu.ada station kena buat aktiviti ada yg tak..YOUUHO.. okey kalu penat tu  mmg ada ganjaran lah..hhah p QUEENBAY.rasa hilang penat.kalau ada nmpak aku pegang canon ka pa tu bukan canon aku tau .aku m'minjam ja. t dapat result elok aku nak canon.AMIN.tu ja aku nak..lpas balik dri peneng tu malam tu ayah ajak g makan PIZZA HUT ..       NIKMATNYA..sblum tu g buat cermin mata ... yyeyey yg bestnya ayah bgi tukar cermin bru yg jenis plastik ^ ^.ala yg jenis org dok pkai sekarang tu..hahah mata aku dah teruk cermin mata yg lama dah rosak takleh paki..yee tak sbar nak pkai yg bru*gelak pegang dagu' tpi lmbt cikit hari jumaat n bru siAP..*tu tak best tu. tpi tak pa SABAR TU SEPARUH DARI iman..^^ tdi dekat sklah semua tongkat dagu.. hahha penat sngt lah tu..*aku pon sama XD tak mau sembang byak satg post panjang b'jelar.aku buat gmbr gabungkan korng tengok okey ENJOY ><

jadi gegeh atas bas
lawa dak aku yg ambik.*aceh bangga giler =..=
japII  nak HALOO KAT BULAN MAY.. PLEASE BE GOOD HAHA
bye wassalam


PASTFUTURE
Disclaimer
Status:
Saranghae Running Man ♡
Dada orang berakal itu ialah peti rahsianya. - Saidina Ali Abi Talib .

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Nadia Akhir