About Entry Galery Twitter Follow Dashboard
saturday night
Saturday, 14 April 2012 • 19:23 • 0 comments
assalamualaikum..
wow my blog so lonely >.<
semalam lpas KEM SOLAT .bukak facebook chat ngan kawan aku.acually aku cakap lain dia fikir lain pastu kami pon dok *KUTUK*oR *GOSIP* pasal dia.^.^ senang nak dpat dosa..
click untuk besar
  dia ni yg lari tajuk..pastu start lah kami merapu.><
click untuk besar

click untuk besar
oh gosh..aku tak leh tahan gelak..XD
sori kawan aku buat muka ang cam tu sbb takut nanti org tau ang pastu orgkan tau ang kita chat pasal apa.. *dia*kan bualan ramai walaupon *ehem-ehem* >< .
maaf kalau post ni buat korang garu kepala..tak paham click X tu keluar dari sini daripada korang *hempuk* laptop korang sebb tak faham apa dia..>< .


PASTFUTURE
Disclaimer
Status:
Saranghae Running Man ♡
Dada orang berakal itu ialah peti rahsianya. - Saidina Ali Abi Talib .

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Nadia Akhir
click untuk besar
  dia ni yg lari tajuk..pastu start lah kami merapu.><
click untuk besar

click untuk besar
oh gosh..aku tak leh tahan gelak..XD
sori kawan aku buat muka ang cam tu sbb takut nanti org tau ang pastu orgkan tau ang kita chat pasal apa.. *dia*kan bualan ramai walaupon *ehem-ehem* >< .
maaf kalau post ni buat korang garu kepala..tak paham click X tu keluar dari sini daripada korang *hempuk* laptop korang sebb tak faham apa dia..>< .

PASTFUTURE