About Entry Galery Twitter Follow Dashboard

start exam
Monday, 14 May 2012 • 01:45 • 0 comments

assalamualaikum hari ni isnin b'samaan 11 may 2012 cepatnya msa b'lalu exam mid year pon dah start.aiiyoo tadi tak boleh kata susah tak boleh kata senang .. tengahII
tadi msa siap BM paper 1 terus aku tido..tah kenapalah aku rajin tido.REVISION PON KADANG MASUK KADANG KELUAR... jap org yg baru insaf kan jngnlh jdi warak sngt nak tunjuk dia bagus. kau nak kutip pahala ka dosa??kau wat keja kau aku buat keja aku .ADIL?tak dapat terima yg org benci kau?? hai manusia kat dunia ni bukan boleh suka ngan semua org..ade fahem!! kau bangga ka dpat jdi popular??tak pa aku tak jeles pon teruskan usaha anda!
buatlah yg kau suka..hei kau ada dua alam ka? fahem? tak fahem buatII lah fahem..yeeee^ ^.
yahoo mak balik mlam n .aku selalu kena tinggal beginilh nasib.. sabor ja lah..
ohhh tdikn msa aku smpai sekolah aku tengok meja aku ada org tukar msa aku susun meja kat dewan tu kan lawa tau dak tpi pagi tdi ya allah aku sakit hati..aiii satg aku sumpah org tu bru rau.aku ambik 2 jam nak tenangkan hati yg m'bara
 okey nak post tu ja.. bye wassalam
doakan yg t'baik untuk saya..XD


PASTFUTURE
Disclaimer
Status:
Saranghae Running Man ♡
Dada orang berakal itu ialah peti rahsianya. - Saidina Ali Abi Talib .

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Nadia Akhir