About Entry Galery Twitter Follow Dashboard

totally change
Wednesday, 27 March 2013 • 00:31 • 0 comments
makin lma,makin b'ubah aku tngk.tak smpai b'rapa tahun.satu suasana baru,boleh tukarkan semuanya. aku boleh terima tu tapi aku tak boleh terima kalau ada org tipu aku tambahan dia tu best friend aku sendiri sakitnya hati..sanggup dia buat mcam tu??kat org lain dia bgitau benda lain kat aku n dia snggup tipu.alahai sakit giler hati aku.bagitau benda yg benar.aku boleh faham kata best friend.aku kan fham tak mrah aku skit hati kalau da org tipu aku..dah la aku n menaruh hrpan yg tinggi kat dia.yg dia tak kan snggup buat mcam tu tapi reality nya..betapa sakitnya hati kwan kalu ang buat mcam n.aku n ambik berat psal ang,sokong apa yg ang buat asalakan tu yg terbaik kat ang tpi sanggup ang.please lah don't lie to me.please say the true.aku tak suka org tipu aku #sejujurnya.
kalau ang anggap i'm ur best friend,kau tak kan sanggup buat cam n tapi cuma kata2 yg manis sja d'bibir.
terima kasih aku tak kan bgi muka.aku baru sedar ang tak mau kwan ngan aku ka?? yelah dah jauh begitu lma.mana nak ingt aku kan?? terima kasih..
p/s:aku harap ang tau ang sapa?tak sedar lagi tak pa,teruskan mcam tu.
aku tak sangka kau boleh berubah secepat n.selamat datang 'nadia' ke dunia yg realiti.




PASTFUTURE
Disclaimer
Status:
Saranghae Running Man ♡
Dada orang berakal itu ialah peti rahsianya. - Saidina Ali Abi Talib .

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Nadia Akhir