About Entry Galery Twitter Follow Dashboard

event :D
Wednesday, 15 May 2013 • 03:06 • 0 comments
assalamualaikum/Annyong haseyo ,안녕하세요
 alhamdullilah ,syukur kepada Allah hari ni langit & cuaca mendung dan tak berapa panas..ya Allah terima kasihhh..
ha penat minggu n stess ngan Exam lahklau tak hari ini ada exam'add math' ahahhhhhhhh tak sanggup la aku tak sedia lagi. tpi alhamdullilah exam 'add math' ditunda minggu depan hari isnin ' ya allah.. ALLAH ja tau perasan aku mcam mna..XD punya lah bernasib baik.hari n 15/05 kmi pergi Tabung Haji ada pameran.. pameran ap??pesta biku?komik?? tak tak tak tak??pasal bank?? tak tak tak. psal kerjaya msa hdapan. hahah kmi g sna isi borang ronda ronda. ya allah aku tak suka lah tmpat bnyak org.kena menyelit sna sini .hahahahah nasib baik aku n kecik *Johh perasan giler-sila muntah dengan sopan yee,nah baldi ><
okey mcam mana kmi boleh pergi yg pameran tu ?? citer dia mcam n...
minggu sblum start exam ada org bgi tau kat kelas kmi yg exam add math tak dak ..tpi diganti kan mingu depan lagi depan so kmi pon like hahahahahh ' yeeeeeeyee'ohhhh yeahhh'terbaikk mcam2 reaksi lagi-,-
tpi kan tak da spa pon tnya kenapa digantikan ??knpa tak buat hari tu?? hahaha kelas tngh ada msa nak buat ulang kaji add math tu tak heran kenapa kena ganti ,janji add math lambt lagi...hahhaha tu lah citer dia tpi kmi semua tak tau yg nanti kmi kena p yg pameran tu..haha tengok bertapa lmbtnya,-,-.
kmi tau pon msa cikgu kaunselor mai dewan sblum start exam dia bgitau p'nguman .kelas 4j,4zdan4A 'saya akan serah kan kamu satu borang untuk di isi jadi kamu maklumkan kpda waris kamu bla bla bla..'sekian terima kasiah ..aku tengok reaksi muka budak kelas aku mcam n ~MONG~
pastu dpat surat semua OOOOOO.--' soo tu lah citer nya. so hari ni pergi pameran tu kat peneng.ramai org means aku budak sklah lain' kmi n bila msuk tak tau nak p mna.so kmi jlan dlam kumpulan sana sini. isi borong ,pastu dpat paper bnyak2. hah tu ja lah.. kalas kmi 4Z kena balik awal sbb ada cikgu kna observe. so terpaksa balik awal hahah T,T. masa pergi lama la rasa dok dlam bas tu tpi msa balik ohh satnya.. nak dok dlam bas lama sikit ahhahah.kmi da kat pameran tu 1 jam ja. huh*,* tiba2 kmi rasa yg ada kat dlam kelas rasa lma walhal yg ada kat pameran tu 1 jam. balik kelas rsa dok smpai 2 jam ohh padahal 50 min ja. hah.-,-besa..aku tak kan lupa peristiwa 'Najiha Razak' hahahah terbaik (Y)
oh msa dok kt dlam bas tu kan ,msa nak pergi k pameran tu kan ,kan rsa lmbt nak smpai kan. bila tengok lembu reaksi kmi 'eh lembu'XD HAHAHA
athirah pangail aku gary sbb beg aku kaler sma ngan gary msa ep park ji sung mai tu yg lwan bola kat pdang .hahah athirah n.#ahhh STRESSS...LoL-,-'*,*
apa2 pon rasa seronok jgak dpat hilang kan stress..hahahhaXD terima kasih cikgu.. sayang cikgu *auoohh ahhahah
 sekian terima kasih/감사합니다/KamsahamnidaAnnyonghi kasayo/안녕히 가세요 


PASTFUTURE
Disclaimer
Status:
Saranghae Running Man ♡
Dada orang berakal itu ialah peti rahsianya. - Saidina Ali Abi Talib .

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Nadia Akhir