About Entry Galery Twitter Follow Dashboard

💢 Back To School
Sunday, 9 June 2013 • 00:53 • 0 comments

assalamualaikum/Annyong haseyo ,안녕하세요
hye,lama tak update ,internet problem hurm apa pon sekolah nak start dah.Esok sekolah ya jng buat tido pulak yeye budak budak.cuti sekolah minggu pertama tak buat apa.dok rumah ja tngk TV ,time tu la jugak internet baut problem.hampeh tuuiihh nasib baik dah oke, ye lah ,dok tngk Tv ja boring jgak.pastu plan la ngan kwan-Fatiyah ,kitaorg plan hari khamis *cuti minggu kedua* nak g jasco.

TUP TUP hari Isnin dpat mesej dri *kawan* dia kta nak mai rumah so dia tnya la bila free soo aku gtau hari khamis free tpi kotaorg plan nak g jasco TUP TUP dia antar mesej nak ikut.so kitaorg pon hurm oke ja la.sbb lma tak jumpa kan kan!tpi bnyak jugak kami gelak'having fun' kat sna .tak buat apa pon g jasco cuma rondaII.hari tu mmg penat jgak tpi HAPPY la jgak ,mcamII b'laku.tpi yg tak boleh blah aku jumpa budak yg aku selalu jumpa tuuu..-,-'.AKU CEMUIH tngk dia,mesti dia pon cemuih tngk aku hahahah XD.oh TERIMA KASIH fatiyah bgi HADIAH >,< HAHAHAH syg ang. :*

Tiba-Tiba
dup dup dup nampak cikgu sekolah .alahaiii so tegur ja lah.lega jugak rsa hahahahah :D
satu lagi debaran hahaha
TUP TUP jumpa kwan sekolah rendah a.K.a jiran tegur aku,terkejut jgak,bru nak hidup tenang hahahah
oh aku nak smpai n kat dia lupa nak bgitau kat dia
'TERIMA KASIH WEI, ''belanja'' peace(Y)
 aku lupa nak ucap terima kasih.-,-'

TIBA HARI SABTU
hari sabtu n ada kem kat sklh..alahai penat tau dak. aku n sampai mta pon tak larat nak bukak dah. balikII tanpa mandi dulu terus aku rebah 'TIDO' .*,*zzzz
penat oh dengan panas lagi alahai.puhhh so dpat la 3 hari kehadiran untuk KOKO .so hari ni hari AHAD online ja lah.'kwanII' yg dok asrama antar mesej.hahahha kena balikk asrama .oh budak tuuuttt sekolah hari ni hahaahh :D (Y)
untuk esok nak pergi sekolah awal la tak mau terserempak dngan dia.dah jdi malu dah asyik muka jaaaa ,muka dia ,muka dia ,muka dia,muka  dia, -,,-' sakit mata hahha
oh nak bgi hadiah jap nak untuk korang
                                                                             ↓
                                                                             ↓
                                                                             ↓
                                                             


oh yeah gelek lagi,gelek hhahhaha cute nya ^^
sekian terima kasih/감사합니다/KamsahamnidaAnnyonghi kasayo/안녕히 가세요





PASTFUTURE
Disclaimer
Status:
Saranghae Running Man ♡
Dada orang berakal itu ialah peti rahsianya. - Saidina Ali Abi Talib .

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Nadia Akhir