About Entry Galery Twitter Follow Dashboard

minggu yg mendebarkan
Saturday, 29 June 2013 • 20:06 • 0 comments
 assalamualaikum/Annyong haseyo ,안녕하세요
 selesai sudah minggu yg mendebarkan.hahahha minggu yg penuh suspen,oh nak tahu citer ikuti selanjutnya selepas bacaan 

BIIIPPPPP...
sebelum....

 Hari isnin 
:mula sekolah dengan berpuasa.penat hoo tak dak mood giler..cikgu bagi sruh hafal yg oral untuk BM kena hafal karangan pastu ingt dan present kat depan.okey hari itu hati rasa tak tenang giler..pastu perhimpuan ,cikgu sbut psal perjumpaan waris kena datang hari sabtu ,mak aii cuak dengar waris nak dtang sekolah.hari paling ditakuti.ahhahaha :D.I-ada setengah relex ja ,II-ada setengah cuak dengar waris kena datang sklh yg kategori aku yg no II.hahah cuak semacam hahahha :D

Hari Jumaat
1 hari tinggal ,untuk waris dtang sekolah.masa tu kelas kami ada PJ so diaorg ajak main .main apa?kalau tak nak main musang ngan anak ayam hahahha :D budak II kan kami pastu farahusna ajak main yg bola beracun VERSI yg Running Man tu ingt tak?? hahaha main punya main lawak jgak.. penat la nak tercabut tulangII belakang.waktu agama islam selepas waktu rehat tpi masa kedua selepas sains faham?tak faham abaikan . okey sblum tu nadiah kata yg ustazah nanti nak tnya soalan.so aku pon baca buku.pastu masuk kelas ustazah mmg betul ustazah nak tnya soalan .aku pon Puhhh lega dah baca tak rugi sbb aku dpat jwab soalan jgak dpat hadiah nak tau hadiah apa?ustazah kta hadiah 20sen.,duit naik bas boleh jimat.tak kesah lah kan.pastu ustazah bgi tasbih.cantik kot..memang syukur giler dpat hadiah.ye la spa nak bgi hadiah mcam tu?betul tak?betul tak??orang giler je yang buang tasbih tu..ada hadiah hari jadi org bagi kita tasbih tak dak kan?ni la hadiah yg paling berharga yg pernah aku dapat.alhamdullilah :D

Hari sabtu
ambik buku rekod ,kan kena dok depan cikgu pulak tu kan,nasib baik cikgu tak ckap bnyak cikgu Rohaidar tak cakap yg jhatII .kira macam puji la ..hahahha cikgu Zaharah pon hahah:D cikgu kata aku ni mmg rajin tnbya tpi ya lah hasilnya lamabt nak nmpak.hahahha :D mmg pon ku n jenis mcam ni.. cikgu Rohaidar kata kalu tak fham boleh jumpa dia.so lepas tu aku ngan mak aku g summit sbb lpaq sngt.mkan KFC hahaha :D untung giler..


so berakhirlah kisah minggu yg mendebarkan..
pengajaran yg saya pelajari ialah .....*sedang berfikir*
anyway esok isnin ada pre test untuk SEJ,pastu bm oral lagi,pastu Hari khamis cikgu Akaun nak buat test pulak dah bnyaknya kena hafal kat dlam otak n... sakit dah otak ni. dan minggu depan adalah minggu terakhir untuk abiskan puasa.
minggu lagi depan ,kedatangan bulan Ramadan.mintaII ramadan kali ini kita berkesempatan,

-AMIN-

ohh sebenar nya kami kat sekolah dah nyanyi lagu raya tau dak?giler nak raya sungguhhhh..:D apaII pon kalu tak faham maaf lah ada sesetengah citer tak diceritakan sbb utama ialah saya 'MALAASS' jng marah ahhh.
akhirnya saya sudah gunting rambut saya.


sekian terima kasih/감사합니다/KamsahamnidaAnnyonghi kasayo/안녕히 가세요



PASTFUTURE
Disclaimer
Status:
Saranghae Running Man ♡
Dada orang berakal itu ialah peti rahsianya. - Saidina Ali Abi Talib .

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Nadia Akhir