About Entry Galery Twitter Follow Dashboard

Sukantara
Friday, 14 June 2013 • 02:58 • 0 comments
assalamualaikum/Annyong haseyo ,안녕하세요
kris why u so hansome.ILYSM KRIS

minggu n mmg penat jgak lah.~haih bru buka sekolah kerja berlambak,sekarang n akaun tak siap lagi ni.isnin nak kena antar.tunai runcit tak buat lagi.ahhhhh sakit kepala fikir psal kerja sklh.minggu n la plak ada sukantara nak kmpul markah untuk rumah sukan -,-' kenapa tak mau buat awalII ?? cikgu?? org nak puasa last minit ni tau dak.cikgu ohh cikgu.aku ni bab sukan mmg tak minat.yee laahh aku n dah la keluar rumah kena berjlan untuk smpai ke bas stop.soo penat.tahun lepas aku pling bnyak bersenam hahah 'bersenam' -sbb aku pergi tuisyen jalan kaki. dulu tak pandai naik moto.sekarang kwan aku kta aku bwak moto mcam 'pelesit' hhahahahhah :D

tahun ni aku tak skip pon.aku buat ja lah untuk sukantara.tahun lepas aku tak lari sbb aku malas tahun n lari lah ,tpi jng risau aku tak sempat pon XD badan aku dah berat muahahahhaha :D #bangga
aku rsa b'syukur teramat sngt sbb aku sekolah perempuan.jadi rasa mcam oke aurat sah kena jaga tpi rasa lain la dripda aku sklh campur.dulu form 1 pon aku bukan dpat convent tpi aku dpt sklh ALMA so aku TAK MAU ,aku mintak tukar.setiap hari aku doa lahh mintakII dpt tukar CONVENT..

TUP,TUP,tup..
dapat surat... punya gembira laa aku dpt convent,aku takut sklh campur sbb aku takut aku ni cepat terpengaruh,maksud aku sikap aku akan totally berubah soo aku tak mau.first dpat convent mmg rsa pelik sikit bila masuk kelas semua perempuan,tpi kan lamaII biasa lah so ..
i'm happy now with my life
minggu ni agak sibuk la dengan sukantara lagi penat,penat ,yg cikgu rumah sukan bising.. isshhh malas nak dengar leteran cikgu tu,dah waktu english pon sma,tpi kan dia skrang dh tau nma aku.habis laa tpi tak pa ada dua nama nadia kat dlam kelas soo tak yah la risau sngt.
minggu lepas aku start jatuh cinta dekat kumpulan EXO .dulu tak minat sngt tpi sekarang ..ohhohh hensem sungguh Kris EXO . Luhan EXO comel ,♥

dalam otak aku kan,dia n tak bosan ka asyikII terserempak dengan aku ja?? pelik?? aku naik muak tngk dia buuweekk -,-' aku harap tak jumpa dia kerap sngt.~AMIN

p/s:hope akaun dpat disiapkan  :D  fighting

 sekian terima kasih/감사합니다/KamsahamnidaAnnyonghi kasayo/안녕히 가세요




PASTFUTURE
Disclaimer
Status:
Saranghae Running Man ♡
Dada orang berakal itu ialah peti rahsianya. - Saidina Ali Abi Talib .

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Nadia Akhir