About Entry Galery Twitter Follow Dashboard

lari dari mimpi yg menakutkan
Thursday, 18 July 2013 • 01:01 • 0 comments

assalamualaikum/Annyong haseyo ,안녕하세요
Hari Isnin
Ya allah aku tak tahu kenapa otak aku bnyak berserabut sngt,dengan mslah ni la ,tu la,benda kecil pon aku dok fikir,kadangII aku rasa nak menjerit sbb sakit kepala sngt .jadi aku pinjam buku dari Nadiah 'chicken soup for soul'ada org kata baik ulangkaji dari bca buku tu,tpi aku mlas nak dengar ckap diaorg sebab diaorg tak faham mcam mna berserabutnya otak aku ni,so aku buat donno ja la,hahahah betapa degilnya aku?
hari tu aku tak tegur dia langsung sbb aku malas nak gaduh ngan dia.bila dia sembang aku buat mcam -,-', aku dengar tapi aku tak cakap bnyak sngt ngan dia,sbb nanti ,dia ada saja nak buat ... faham ja kan? aku tak tau,tu sbb aku lari dari dia,aku mlas nak cri gaduh,nak marah ka apa/that why la aku kurang cakap ngan dia,bila dia ckap 10 patah,aku 1 patah ja,sma ada ''ha'' atau '''angguk''' that all.kejam ka? tapi kan dari aku  marah dia baik aku buat macam tu,sbb aku tak mau la nak marah dia.senang ja dia dpat pahala puasa aku,aku pulak yg kurang,tak mau la.tak la smpai tak bertegur tu,tpi buat macam tak da apaII pon lagi pon kecik punya hal ja. bagi aku tu ja nak selesaikan masalah,bukan aku tak mau depan ngan dia tpi bgi aku cara ni lagi sesuai dengan perangai aku,senang buat hal sendiri kan? jadi aku tak mau besarkan lagi.*lagipon bukan tau kan sapa dia?'so Ssshhhh

Hari Selasa
dah seminggu kita puasa .Alhamdullilah syukur dapat puasa seminggu dah,walaupon godaan bnyak sngt, ye la tahun ni kan pindah rumah jadi pergi sekolah ngan balik sekolah naik bas,jadi nak keluar dari kampung tu smpai bas stop ambik msa 5 minit jalan kaki kalau bulan puasa la,tpi kalau bulan tak puasa 3 or 2 minit  ja. bila athirah kena tinggal bas so aku aku ajak dia balik rumah aku dan aku hantar kat rumah dia .so so dia jalan kaki ngan aku masa nak balik rumah,dia kata'Wooow jauh jugak ang jaln kaki kan?' aku 'hahhaha dah biasa tak jauh sngt tpi penat la' :D bangga^^

Hari Rabu
balik dari sekolah mandiII and then solat pastu tengok TV sbb dah dari hari isnin tak tengok TV pon, tengok citer 'Istanbul aku datang' Sweet Giler citer dia,dulu aku ngan jiha mmg nak tngk citer tu tapi kami lambt smpai jadi tayangan dia pon pkul 2 something kot tak silap,so kami mcam tak mau la kalau wayang start pukul 2 something nanti balik lmbt pulak kan,so tngk twilight ,bagi aku aku suka lagi Harry Potter berbanding ngan twilight.cita rasa masingII kan?so dapat tngk Istanbul aku datang mmg sweet.hhahah tuduh org tu gay la,padahal tak pon tu model untuk buku citer kanakII dia nak buat hahahahah lawak jugak la:D

Hari yg dirahsiakan
hari yang aku rasa otak aku nak pecah ja fikir semua perkara dalam kepala aku, exam kat sekolah nak dekat so tu jadi macm ni,bnyak msalah dan aku tak boleh dengar bunyi ....(dirahsiakn sebab nanti korang tahu pulak kan?) memang lama tak serempak WY,tpi bila X selalu ulang balik la apa la ,aku rasa macm tak *hembus nafas.. tah nak cakap mcam mana,mmg selama ni aku tak berapa kisah sngt tpi bila ZG ada kan lepas 1 minggu dia hilang diri aku rasa ahhh kejamnya FQ tu ,apa yg aku rasa susah hati la ,takut la ?*tak dak apa nak ditakutkan kan?aku akan tenang bila tiba hari J sbb tak perlu terserempak dngan XC .
Note:kisah atas ni mmg tak akan faham sbb aku mmg senjaga buat org tak faham jadi aku suggest kan sila baca kisah dibawah dari baca yg diatas ni!*harap tak ada org yg lempar lappy korang la ye peace ○


Hari Khamis
tak sampai 2minggu duduk dengan azwani tukar tempat lagi,pagi tadi aku bru ja balik dri toilet*ehem maafkan saya ^^.masuk kelas pastu cikgu mcam jemput aku masuk aku mcam blur la cikgu macam tarik aku p tempat abru so muka aku blur kita ye la org baru balik dari toilet kan hahahah:Daku tak duduk tempat aku tpi aku duduk kat tengah line no.3.kalu tak aku duduk hujung depan sekali ,tepi dinding.*sngt terperinci kan? hahah :D farahhusna dok gelak kat aku sbb aku tngh blur lagi masa tu haha .minggu lepas masa kelas ekonomi Asas cikgu tngh mengajar la ni kan pastu cikgu tnya kalau harga meningkat bla,bla,bla pastu cikgu cakap la masa musim perayaan ,org selalu buat apa?tak sempat lagi cikgu nak kata buat apa'aku dah pintas aku kata ayam,satu kelas gelak,yg azwani mcam tutup muka sbb malu.-,,-' ya ka?lepas aku kata ayam cikgu smbung buat apa tu la,depa semua gelak ^^?
then minggu ni cikgu buat lagi contoh la brg apa naik harga bla bla bla bla ekonomi asas kata kan mesti belajar bab hargaII ni satu kelas kata 'ayam'pastu cikgu pandang aku semua pandang aku?what?? aku tak cakap ayam depa dah ckap ayam pastu satu kelas gelak.aku pandang depa semua masa lepas diaorg ckp ayam tu,semua mcam gelak ,sengih la,*actually saya bangga ada org ingt hohohohoh
yg azwani pon gelak jugak,aku ckap la kat diaorg yg 'wei hampa tak tau ka harga ayam naik'?depa gelak la?aku tak buat lawak pon?tapi tak pa la kalau depa rasa itu lawak,janji kita belajar dengan seronok kan? ahhahah
 adakah aku patut ucap terima kasih atau ?? sebab ingt 'ayam' tu??



 sekian terima kasih/감사합니다/KamsahamnidaAnnyonghi kasayo/안녕히 가세요


PASTFUTURE
Disclaimer
Status:
Saranghae Running Man ♡
Dada orang berakal itu ialah peti rahsianya. - Saidina Ali Abi Talib .

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Nadia Akhir