About Entry Galery Twitter Follow Dashboard

Sukan Tahunan Sekolah
Saturday, 6 July 2013 • 07:17 • 0 comments
assalamualaikum/Annyong haseyo ,안녕하세요

 

Hari Sabtu/6/07 

hari yg agak penat walaupon tak masuk apa.-,- ye la *aku bahagia :D
penat sbb panas sngt ,cikgu dok bwah khemah,anak murid kena bawah panas. +,+ naik hitam lagi da lah 
tahun ni yg menang rumah sukan ZAMRUD/HIJAU. aku? rumah sukan apa?tak yah la bgi tau malu..
yg menang perbarisan NILAM/BIRU.yg menang perbarisan koko BSMM/RC.taniah.cukaimida hahah :D entah fakta aku betul atau tak.okey tdi ada lah budak 'junior' main balin tepung,masa tu aku sabar lagi ngan diorg sekali kena tepung masuk muk aku. huh bangun aku marah la budak 'junior' tu agakII la beb nak main baling tepung pon aku start bgun pastu teah cakap:nadia marah,nadia marah.mastu tepung tu masuk mata aku mau tak bertepik aku ngan diorg ,pastu buat muka pulak tu,cantik muka ang kan. isshh geram gila tak reti nak hormat org,tegur cara elok tak mkan saman,bila dah kena diam !hah padan muka,nak main ,main la jauhII bukan tak suka ,adab tu tak da ka?cikgu tak ajar,nak kata cikgu tak ajar pon pelik jugak aku dulu pon cikgu sama?nasib baik perkataan tuuutttt *makiIIan tak kelur kalu tak,ya allah tmbh nya dosa aku,bukan nak mintak maaf ka,lagi berseronok lagi ada la.menyampah nya..bila marah kat lah yg senior tak spoting la,tu la ,padahal tak reti nak hormat org mcam mna kita nak hormat diorg balik?fikir la cik adik oiihh?? tu tak suka kalu cmpur semua sesi tu.lagi menjadai adalah.satu sesi pon menyakitkan hati..-,-

Hari isnin sebelumnya
ahhh aku pulun hafal psal karangan Oral tpi kan huh cikgu tak pangil lagi,sekarang n dah lupa lah..kena hafal penya pendapatan untuk akaun pulak.klau salah satu format kena DEMERIT. okey demerit tau u all .ingt cikgu tu mainII ka? tak lah nmpak baik tpi kalu dia ckap dia mmg buat,menyeramkan*,*
MINGGU ni ada hari koperasi yg berlangsung selama seminggu.
hahah selam seminggu aku tak jejak lagi membeli kat kantin aku nak mengayakan kopersi,aku bgi sumbangan membeli .hahah mcamII ada,best aku mcam tu,makan ni la.. sedap pulak tu mau tak minggu n memang tak tak duit,enggak ada lah duit.. habis kat bab mkan ja.

kenapa minggu n aku rasa susah hati,bila aku gtau mak aku,mak aku kata 'tu syaitan tu.aku suka senang susah hati walaupon tak dak benda buruk berlaku .hidup aku tak tenang.klau aku gtau ayah aku uhh free ceramah kena dapat,aku n bukan rajin sngt nak bertadah telinga dengar bebelan ni.haha:D maafkan saya ^^

aku tak tahu kenapa dengan dia,dan aku harap dapat la aku lari dari dia.nak pandang aku pon jeling tak faham eden.

hari isnin cuti sekolah la hahha lega aku kat hari sabtu ,da org jual button badge.ohhh ohhh aku pesan nak hari selasa.haha lama kot aku cari org pndai buat button bagde.aku jumpa org pkai button bagge EXO.ohhh ohhhh kenapa ??berani kau! cisss geram giler aku tngk.
comelnya kris *jjangg
minggu hadapan sudah puasa ,ya sekali umat islam jom kita bergembira bila tibanya puasa, harap puasa kali ni sempat kita menyambutnya amin... ^^ ya allah harab aku bnyak bersabar sbb maklumlah puasa kan bnyak org guna taktik bulan puasa n sruh bersabar,tapi yg peliknya aku marah sbb salah dia kan?tak faham aku.-,-

 Ramadhan tiba,ramadhan tiba,ya ramadhan
 saya suka kris:D bias aku,pastu kim beom nak tahu ada org kata kim beom tak hensem ,nmpak sngt kau punya taste tak berkualiti,sapa beli epop bulan lepas *angkat kaki.
aku beli daebak ada poster besar EXO tak rugi aku.hahah :D dan bulan ni pulak ada temuramah ngan EXO.haha pastu kris ni pulak kategori berjimat,ahh sweetnya hahah ye la depa kat yg kris pkai kasut sukan sejak kris trainer lagi ngan satu brg n.biar lah kat kris nak tukar atau tak,maybe tu benda yg berharga .♥ sapa tahu kan??suka komen org ja tahu.angkat kaki balik*
ohh kat S One adaciter baru tajuk 'i can hear your voice'Daebak.citer dia mmg *thumb up la best jgak sbb ada jong suk  hensem.jerawat aku alahai kenapa sekali dia ajak kawan ah?? jerawat??
minat tak lagu lama english?aku suggest dengar yg n 25 minutes-MLTR*micheal learn to rock pelik nya diakan tpi best.♫

sekian terima kasih/감사합니다/KamsahamnidaAnnyonghi kasayo/안녕히 가세요










PASTFUTURE
Disclaimer
Status:
Saranghae Running Man ♡
Dada orang berakal itu ialah peti rahsianya. - Saidina Ali Abi Talib .

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Nadia Akhir