About Entry Galery Twitter Follow Dashboard

SELAMAT HARI RAYA'
Friday, 9 August 2013 • 06:21 • 0 comments
assalamualaikum/Annyong haseyo ,안녕하세요
wahhh lama giler tak update blog,hari ni dikatakan ada ruang masa untuk update blog..rindu giler kat blog ni,

Seminggu sebelum raya..
pergi KL ,singgah rumah atuk,pastu pagi ahad tu pergi jalan TAR & sogo ingtkan nak beli tudung ja tapi tupp tupp jumpa jubah cotton,beli kat peneng mahal so kat KL murah sikit boleh dpat RM50,peneng habis kuat pon Rm 80,nak tengok sila jenguk kat →http://instagram.com/nadia_akhir# do follow me :D
shopping bukan main,walaupon puasa,balikII huh apa lagi tido la,oppss maaf TER tido yee 'ter'
tapi masa nak balik peneng tu,huh tak sempat nak beli hadiah kat athirah,sbb kedai  tutup,kat KL sentral tu,tension aku.sorry athirah..

sehari sebelum cuti sekolah
ya allah hari tu mmg tekanan giler bvagi aku,hari tu bnyak maki orng sana sini,sakit hati aku..kalu ya pon tak payah la buat mcam tu,ni dok paksa org la ,ugut la,menyakitkan hati aku,huh -,,-
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------
ayah:nanti lepas raya ambik lesen laa.
aku:oohhh yeahhh
sekian insayallah
------------------------------------------------------------------------------------------------------
okeyy balik to the story,,

Sehari sebelum raya..
ohh hari tu memang tekanan  gila double tekanan ,sakit jiwaaa

Hari Raya/syawal yg pertama...
pukul 7.00 a.m aku diminta hantar biskut untuk org,mak aiii huh --
selepas bersalam-salaman dengan ayah&mak,pergi beraya, huh tak caya dah setahuna ku dok kat rumah ni,alhamdullilah,usaha ayah dulu nak buat rumah sendiri,nak ada rumah sendiri,tuupp tuupp dapat,alhamdullilah,dah setahun dah duk kat rumah ni, oh nur nadia nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin ..♥

------------------------------------------tattatatatatattatataaaa-----------------------------------------


maaf zahir&batin
 sekian terima kasih/감사합니다/KamsahamnidaAnnyonghi kasayo/안녕히 가세요



PASTFUTURE
Disclaimer
Status:
Saranghae Running Man ♡
Dada orang berakal itu ialah peti rahsianya. - Saidina Ali Abi Talib .

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Nadia Akhir