About Entry Galery Twitter Follow Dashboard

Apa Hal nya kau ni?
Wednesday, 18 September 2013 • 02:48 • 0 comments
assalamualaikum/Annyong haseyo ,안녕하세요
 minggu depan dah exam,
hahaha tajuk kat atas tu lawak,tapi lawak pon hati gila sakit ngan perangai manusia tak guna,f*** apa masalahnya kau ni?aku cari pasal ka?ohh yaa kau mula dulu kan? kalau tak ,tak la aku panas telingan,awat hebat sngt?woohhoo hebat lah,***** what wrong wit u guys?stop cri pasal boleh,aku tahap smpai tak sabar mmg kena,bapak ang punya rude,kata aku pulak ,ayat ang guna kat cikgu ,tak hormat cikgu so tu tak kategori rude ka?hang sendiri tak boleh hormat org ,so hang nak aku hormat hang,woiii kak oii dunia mna ang duduk ni?awat ang jadi raja smpai aku nak kena hormat ni?ya dunia ni memang kalau tak boleh berdiri tak ada pendirian ,kalau tak berani memang akan duk bawah sekali,mmg org pijak,stop la wei,kalau ada kawan backup boleh laa,meh ang sorang ?amacam? ohh kaya la kan?so tak bermakna ang boleh rules this world.right? so kaya sombong?mcam tu?semua org nak dengar ckap ang?sorry larhh dude,penumbuk mau?
lagi sekali ja,leoas ni mmg kena tak kesah larh,tapi apa mslah ang ?hebat sngt?waahhh bukan aku nak kata yg aku ni baik sngt tapi kan cermin diri sendiri lah ang tu,ang serupa dua kali lima ,ang kata kat aku?apa hal ang ni? hoii setakat belajar 24/7hours tu kan kalau dengan org lain ang jenis tak reti nak blas budi tolong la p mati ,aku ni silap asatu ja p tolong hang!tu jaa kalu aku tau nak jadi mcam ni,mmg aku tak tolong ang, bangga ka dapat buat mcam tu?kata kat aku?haah? bangga? wahhh jenis manusia perasan hidup dengan aku ni,habis laa,, jalan pon mcam *****,
satu lagi apa maslah ang ni dok tuduh kwan aku ?? apa msalah ang? rasa mcam brg tu ang punya?awat tak reti jaga elokII smpai tuduh menuduh?aku mmg tak suka org buat lawak mcam tampar aku ka apa?yes aku mmg emo sikit so what msalah??? ang buat mmg ang kena ngan aku,lagi sekali ja lepas ni satu kumpulan ngan ang mmg kena ,haiyoo bangga laahh dapat kwab budak mcam tu? tak berharta tak pa tapi berakal,tu ja,mulut mcam ****

sekian Terima kasih,Tak ****

 My Boyfriend

16SEP
Aku ingt hari tu hari nak out tapi cancel wahh dpat keluar ngan ayah g beli buku ja,aku nak sherlock holmes tapi tak ada ,wahh sedih gila,HPBTD,

15 SEP
hari tu mmg dikatakan boleh dapat salit jantung lah,apa?wahh tak sangka dia mcam tu?hot laa ,wah muka tak nmpak pon ,siap ada **** ,ang mmg upgrade sungguh noh.kalah aku,^^ tahniah laaa

 sekian terima kasih/감사합니다/KamsahamnidaAnnyonghi kasayo/안녕히 가세요



PASTFUTURE
Disclaimer
Status:
Saranghae Running Man ♡
Dada orang berakal itu ialah peti rahsianya. - Saidina Ali Abi Talib .

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Nadia Akhir