About Entry Galery Twitter Follow Dashboard

Dah Kembali
Friday, 13 September 2013 • 02:17 • 0 comments
assalamualaikum/Annyong haseyo ,안녕하세요


wahh lama tak update blog rindu giler kat blog ni,hyeee,baru hari ini dapat luang msa kat blog,okey nak citer dapat pergi kem kat kuala besut terengganu,alhamdullilah,dapat pergi,tapi serius rsa tak layak, tapi dapat wakil negeri sendiri,dapat jugak kawan,hahah

TROWBACK MEMORY....

Hari Rabu,
 cikgu panggil pergi hospital,muka tngh blur apa jadi ni?? what?? blur giler dpat tahu dapat pergi kem seronok jugak tapi rasa mcam tak layak jugak dapat ni,tapi alhamdullilah ada kawan bagi semangat kata patut bangga dapat peluang,alhamdullilah dapat pergi,ya allah terima kasih,dapat markah koko yg paling seronok wakil negeri peneng,hahah :D
 patutnya bertolak ahad malam tpi dibatalkan so bertolak hari isnin hahah seminggu tak pergi sekolah,rindu kat family giler pastu kwanII terutama najiha,athirah ,kesian jiha tak dak kwan gosip,hahaha

Hari Isnin,
bertolak pukul 9pagi,dua sekolah dri negeri peneng,satu convent bm,satu lagi ... HK
semua buat hal sendiri, oke smpai Terengganu kat kem kuala besut,wahhh teruja tapi takut,tengok toilet mcam .... hahah tak dapat byangkan hahah :D tapi seronok,

HariII seterusnyaa..
first day kem,wah tidur khemah maaf satu baru pertama kali,hahha tuu peraq.
best jugak,kat sana belajar kayak laa,yg paling tak boleh lupa kayak bestnyaaa, basikal sejauh 25KM dan kayak sejauh 20KM,wahhh mencabar,yg pasti muka BURN giler,wahh smpai sekarang burnn,,sedihh,:D
esoknya pergi sebuah kampung nama something GONG apa tah,serius orang kampung kat sna semua mesra ,daebak,baiknya org kampung gong apa tah,, hahah maaf lupalah,tpi aktiviti msa kat kampung tu buat keropok lekor la, pastu paling tak boleh lupa pegang BELUT,ya allah kalau bukan la ,aku tak kan pegang tau dak, nampak ular melintas depan mta ,ya allah dekat giler,takut ,,, depa kat ular air,yee laa ular air pon bhaya jugak kan? bgi aku.. BELUT menakutkan tapi sekarang ni dah tak takut dah,licin giler,eewwuuu geli,geli.. hhaha tapi seronok,
hari berikutnya sebelum pulang,pergi pasar payang,ohh tak bawak duit bnyak beli apa yg mampu beli keychain dan baju tok adik,nak beli something special kat mak ayah tapi duit tak bwak bnyak laa,soo bgi mak yah keychain jaa,,hahah maaf kalau tak dpt beli kain pelekat kat ayah ,kat mak nak beli apatah ,dah lupa disebabkan duit tak bnyk tu laa beli apa yg mampu,,

lihatlaa muka ku yg burn
hitamm sngt.hahhaha tapi best.tu kenangan


Hari Jumaat ,
hari terakhir berada di kem, wahh rasa seronok nak jumpa family rindu giler la pastu kat kawan tapi rsa sedih jugak yeee la kawan baru dari labuan laa ha ambik aku kutip kawan dari Labuan terus ko ade?
ahahha maaf terlebih,okey masa balik ni kitaorg dah kenal kenal so tak senyap la sngt,tapi best sngt kem tuu, TERIMA kasih ayah mak sbb bgi pergi,rezeki,terima kasih kat jurulatih,pastu alhamdullilah cikgu pilih,terima kasih,dah terima kasih ALLAH,kerana rezeki,dan perjalanan ku yg selamat hingga jumpa family yg tercinta, sarang♥


 balik dari kem tu pergi sekolah hari isnin tu hahah ramai kata burn ahah terukla burn tu ,burn tu tanda aku buat betulII right?

Hari Ahad,selepas balik dari kem,
ayah pulak kena g kursus,alaaa sedihh nyaa,,hari tu pergi jojo pergi photostate pastu jumpa bag SAG minat giler nak beli soo hari ISNIN esok nya dapat beli. yeee ada diskaun,
colour tu jee tinggal ,rembat jugak laa,aku nak simple senang bwak merata,tak yah nak bwak bag yg jenis mcam alaaa beg yg pompuan pakai tu,ohh aku pon pompuan jugak,tapi aku suka bag jenis mcam ni senang nmpak simple ,tak rimas,pelikkan aku?selalu aku keluar bwak badan ja tak dak bag,so nak laa hahha simple as i can ,,

Miracle Came True..
 sekian terima kasih/감사합니다/KamsahamnidaAnnyonghi kasayo/안녕히 가세요






PASTFUTURE
Disclaimer
Status:
Saranghae Running Man ♡
Dada orang berakal itu ialah peti rahsianya. - Saidina Ali Abi Talib .

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Nadia Akhir