About Entry Galery Twitter Follow Dashboard

OVER
Friday, 11 October 2013 • 04:46 • 0 comments
assalamualaikum/Annyong haseyo ,안녕하세요



over ,over,over,over yeahhh,yeahhhhh
hahahahha comel la EXO.
over? bnyak maksud, okey first exam over tu penting waahhh mmg penat la sblum exam kena pulun tu ni la bla bla bla bla,huh cehh-,- mcam aku sorang ja ambik exam,hahha over ok over, sekarang rehat jap ,nanti smbung balik belajar tu haha *betul ka aku nak buat?-,,-'

EXO, dulu dulu dulu dulu ,minat mcam tu ja lah kan kris tetap bias paling minat tapi sekarang parah sngt minat,hahah keja habiskan tngk youtube tntng EXO ja tak dak lain,history penuh EXO,ohh gosshh teruk laa,tak pernah minat mcam ni la,setiap hari kalu tak tngk psal EXO wahh boleh gila hahaha :D sekarang kena kurangkan sikit sebab terlalu teruk yee laa keja aku sembang psal EXO ja tak tau dh sembang psal apa,dalam otak aku EXO penuh kot,meh cek otak aku ni,>< hahah parah ko nadia,KRIS suara rap waahhh smart la pastu hansome pulak tpi kalau RAP yg best kang gary(leessang) la sbb sebutan dia jelas la,tpi EXO aku pilih Kris la,pastu Chanyeol wahhh muka comel tapi suara deep kot wahhh manly la suara dia,pastu D.O pulak sumpah la suara yg sngt sedap,kalau dia nyanyi lagu english mmg sedap aku kata,merdu kot,pastu Chen,nyanyi lagu bhasa chinese mmg best la ,comel dia,hahah :D pastu beakhyun pulak wahhh comel pastu suara pon apa kutrang nya dengan D.O ,tpi bgi aku D.O suara dia lagi terbaik la pastu Baekhyun bru Chen,suara depa diaorg mmg merdu hahahh:D kai and lay best jugak menari ,pastu xiumin comel la dia pastu sehun and luhan hahah muka baby comel nyaaaaa, Dah dah dah nadia STOP kalau citer pon tak habis kan pasal EXO ni,hahah Conclusion psal EXO diaorang memang berbakat,tu ja STOP,tapi aku still la minat jugak group lain oke,jng marah :D

aku berubah?
hhahah yup aku lain sikit tapi maaf la aku mmg tak dak niat pon tak mau layan tapi aku rasa aku patu la buat mcam ni,aku harap tak salah paham la bila aku buat mcam ni kalau aku bgitau pon korang tak faham punya,sebab tu aku rasa baik tak yah bagitau,mmg aku rasa serba salah jugak sbb tak bgi tau tapi sorry la aku rasa korang tak dapat faham punya tu ja ,aku harap korang tak label aku kawan yang lupa kawan la,aku still bertegur buat aku nak jarak sikit faham kan selalunya bertiga ni tak elok sngt kan nanti bergaduh besar,ye la setan kan? aku mintak maaf sangt kalau aku buat bodo ja kat korang tapi aku takut nanti bergaduh besar kalu bertiga sbb aku dah pernah jadi dah kat aku,jadi aku still kawan tapi aku nak bgi space kat korang la,aku boleh buat laluan sendiri jng risau punya aku akan tegur hampa tpi kurang ckap tu ja la sebab sekarang otak aku penuh EXO,korng dah la tak minat jadi aku citer kat org yg minat ja larhh soo sekarang aku kurang ckap sbb tak tau ckap apa.tu ja.serius aku pon tak tau skrg aku kurang ckap sngt bukan berlagak ka apa tapi aku harap korang faham sbb aku mmg tak ada cerita nak cerita,haahah aku ni kan tak tau apa psal artis mlaysia,kurang la sngt tau,lagi pon drama drama malaysia kurang tengok sbb aku rasa mcam best mmg best tpi bagi aku baik aku layan korea hahah jng marah,aku mmg bwh tempung sikit pasal artis malysia hahah :D korea laju ja aku,kalau aku dengar pon aku tak tau lagi pon nanti  korang mcam akan ckap la ang ni tak kenal ka? -,-? hahah mmg tak kenal pon sbb aku jarang tengok TV,time korea ja aku pulun tngk yg lain aku habiskn tngk Henfon tu ja layan youtube EXO ja la hahhah masalah sungguh aku ni:D ,aku ada alasan tersendiri tapi aku bgitau pon aku tak rasa yag aku boleh terang secara bagi korang faham tu ja,sakit mmg la tapi dah aku dapat rasa nanti mesti punya rasa tak puas hati sana sini kan?bertiga la kata kan? ahhaha maaf la aku tak dak niat nak singgung perasaan aku tau mesti pelik kan aku ni kena jadi mcam ni kna? aku pon pelik!tapi cuma avoid la jadi perkara yg pernah jadi kat aku,sbb aku pernah daduh sbb bertiga la smpai 1 tahun wahh berapa la dosa tu tau dak? aku akan tegur tapi untuk langkah keselamatan hahah:D tuiihh kau nadia,yeye ayat aku mcam sastera-,- *perasan

TODAY
boring gila anis tak mai otak aku penuh EXo nak citer hampeh sungguh budak ni,dah la dia sorang ja yg minat EXO,hahah yg lain minat jugak tpi chinese diorng tak akn dpat faham sngt bila aku bercerita baika ku citer kat org yg aku tau dia faham aku bila citer EXO,cehh budak yg paham perasaan aku terhadap EXO di sekolah ANIS HASNIDA,cehhh hahahahah aku boleh citer pa ja psal EXO,hahah bgi dia je;es muaahahah '>,>' back to story today ?whyy?kan?? yee aku pon why jugak kenapa dua org kwan jadi mcam tu?diaorg rapat sngt dulu aku suka tngok diaorg mcam adik beradik ,tapi kenapa jadi mcam tu tak smpai hati tngk aku suka tngok diaorg bersama bukan sbb apa tapi mcam satu contoh la ,yeyeye :D macam diaorg salin take care satu sama lain,tapi kenapa?aku tak ada niat nak belah mna mana pihak tapi aku doa sngt sngt diaorg boleh berbaik balik,jng la mcam ni kawan,tolong la aku tak suka la rasa mcam terbuang tak tau nak p mna ,susah aku kesian tengok sana sini sorang sedih sorng haihh aku tak suka tak suka tak suka sumpah aku kata aku tak mau korang gaduh STOP paham tak?dia tak dak niat pon nak kata kat kau tapi dia slah juga tpi serius dia tak dak niat,satu lagi aku tau yg kau terasa tapi jng la mcam ni ,aku bukan nak backup dia tpi ahahhhh mcam mna nak terang,aku mintak maaf kalau hang baca ni rasa mcam aku backup dia,tapi bagi aku dua dua slah,satu dia tak patut ckap mcam tu satu lagi ang tak patut ambik hati sngt mmg la kita marah kalu kita kata mcam tu aku pon marah jugak tpi aku tak rasa ang marah sbb tu ja kan?mesti ada sebab lain yg ang marah tapi tak luah kan sejak dua tiga menjak ni mmg lain kmi tengok ang layan dia.aku tau ang bukan jenis yg macam tu kan?ang tak sanggup buat mcam tu kan,aku faham mesti ang nak space kan?jadi ang boleh ambik space ang bgitau dia terus terang kenapa mcam tu? adakah sbb korang nak terlalu rapat smpai perlu mcam tu?aku pon kadang kadang rimas jugak kalu dh terlalu rapat hahah teruk aku tpi aku ambik msa lepas tu bru aku rapat balik mcam tu la sbb bila kita rapat ngan seseorg mesti kita rasa boring kan? tapi bila kita jauh dengan seseorg kita akan rindu dia balik mcam tu persahabatan,aku pon suka buat mcam tu jugak aku ni bila dah jadi rapat ngan org aku lama lama nak avoid dari dia sbb aku nak mcam jarak sikit buakan niat nak pergunakan dia tapi untuk aku boleh rasa rindu kat dia bukan maksud rindu mcam BF and GF tu rindu kat kwan karib kita kan?macam tu la manusia mmg cepat boring contoh nya aku la,aku mmg suka boring,teruk perangai aku kan?-,- dan aku lepas buat slah susah nak mintak maaf ,sbb aku keras sikit cehh sikit ke -,- tak la bnyak la jugak sbb aku perlu msa aku rasa malu dengan diri aku actually ,,okeyy jng marah yaaa,,serius kmi semua nak tngok mcam dulu smpai org lain tak boleh menyelit hahah best la mcam tu satu contoh,jng la macam ni aku harap sngt aku tau ang pon tak mau mcam ni kan maybe ang nak space kan ?tak smpai tak mau baik balik kna? aku harap sngt bukan mcam tu rasa dingin sngt bila korang jadi mcam ni hahah maaf la kalau post ni rasa mcam aku bakup pihak tu la ni la tapi sumpah aku tak backup mna mana pon ,aku harap faham la,dak niat pon nak backup sana sini ok,aku rasa mcam serba salah sngt ni rasa T,T 
yang penting hampa duaorg bukan mcam aku byangkan kan? betul kan?kalu hampa duaorg dah baik balik rasa mcam dunia ni teramat indah seriusss,,
 Selamat hari raya aidiladha/korban
hadiah hari raya jeng jeng jeng jeng,,
jng lempar kasut :*

sekian terima kasih/감사합니다/KamsahamnidaAnnyonghi kasayo/안녕히 가세요





PASTFUTURE
Disclaimer
Status:
Saranghae Running Man ♡
Dada orang berakal itu ialah peti rahsianya. - Saidina Ali Abi Talib .

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Nadia Akhir