About Entry Galery Twitter Follow Dashboard

Friday, 6 June 2014 • 02:26 • 0 comments
assalamualaikum/Annyong haseyo ,안녕하세요
hye,
aku tak banyak nak citer, huh? ok congratz to exo 'mama award' yeahh ,then congratz to all yg menang dekat 'mama award',u guys daebak!

Fashion ?
aku ni tak la berFasion 'sangat' ,aku suka simple ,like pakaian yg simple dan selesa bila aku pakai,
dulu ?aku ni suka pakai cara budakII tak matang langsung but skrang dlam aku form 3 &4 aku lebih suka pakai yg simple dengan tudung bawal hitam selempang mcam tu ja hahah teruk sungguh Fashion sense aku,
aku malas nak pakai terlebih over sngat maksud aku ,apa yg aku rasa tak selesa aku pakai nanti rimas gila,aku tak suka,,even aku keluar pon aku siap simpleII BUT KEMAS ,bagi aku 'SIMPLE IS PERFECT'
dengan bag aku pakai bag "SAG" ja hahahh nmpak ganas hahha tu la aku,aku tak bawak bag yg mcam galas mcam 'girl' selalu pkai,tah bila aku bawak dia selalu jatuh la ,rimas la,senang aku beli beg "SAG" letak tepi hahah  mesti fikir aku 'wahh gila ganster' haha tak la mainII ja,lagi tak rimas pakai macam tu ,
aku pergi jauhII pon pakai mcam tu jugak, tu la bgi aku "FASHION" aku hah FASHION sngt *,*
bagi aku aku rasa nak cuba jugak trend sekarang ni pakai yg kain la tah apa ke nama ,sorry but aku  mmg sepatah pon aku tak tau nma tu,aku just kenal cukup la hahaah,rasa bnak pakai sbb tngk org pakai cantik kan? terpengaruh ,,
BUT aku tak mau cuba sbb bagi aku setiap org ada 'fashion' tersendiri right? so aku rasa aku suka jugak 'fashion' aku walupon tah apaII,,lagi satu pasal muka aku tak mekap?sbb aku tak tahu mekap yg aku tau pakai bedak tu pon tak pakai,malas bonar aku ni! kawan aku sampai kata wahh senang nya bela ang<,haha aku anggap tu pujian

so conclusion jng rsa teasing kalau anda dikalangan fashion tak berapa fashion sngt ,di depan org ramai,


Beberapa hari yang lepas ,,
aku buka satu sosial network ni , agak tak puas hari dia tu agak baru tahu la pasal korean ni artis korean ni tapi mak aii kutuk exo tah apa apa,yg dia kata dia puang bias tuiitt hebat la tah apa apa,semua hebat la tu pon nak buat masalah benci aku,aku tengok kawan dia tak lah over tersngat macam dia,,

byee
sekian terima kasih/감사합니다/KamsahamnidaAnnyonghi kasayo/안녕히 가세요





















PAST
Disclaimer
Status:
Saranghae Running Man ♡
Dada orang berakal itu ialah peti rahsianya. - Saidina Ali Abi Talib .

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Nadia Akhir